• 20180930_SportmaandHCS.JPG
  • 20180930_WinstHL3.JPG
  • 20180931_10jaarHCS.png

Beste handballers, beste ouders,

Sinds de opstart van Handbalclub Schoten staat onze jeugdwerking centraal binnen onze club. Om de instapkosten voor de kinderen laag te houden, proberen we op allerlei manieren de clubkas te spijzen. Hierdoor kunnen we het lidgeld voor onze jeugdspelers laag houden en toch een kwalitatieve jeugdwerking aanbieden. Om niet steeds terug te hervallen in de verkoop van allerlei zaken, hebben we het idee opgevat om papier en karton in te zamelen.

Deze keer houden we onze inzameling op zondag 30 september. U kan dan uw oud papier en karton komen afleveren bij de container tussen 11:00 en 12:00 uur. De container is opgesteld in de Metropoolstraat 12 (achteraan de gebouwen van de VDAB). Alle beetjes helpen!!!

Hou ook Facebook in het oog, daar wordt het zeker als een evenement gepubliceerd.

Mocht u grote hoeveelheden papier en karton hebben, kan u steeds contact opnemen met Christine, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0486 / 70 58 53) of Sofie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0476 / 56 28 90). Dan bekijken we samen hoe we het tranport regelen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Sportieve groeten,
Handbalclub Schoten