• 20180328_Praag.jpg
  • 20180331_Praag.jpg
  • 20180401_Praag.jpg
  • 20180513_Papier.jpg

24 juni 2018: Internationaal Veldhandbaltoernooi Handbalvereniging Heerle (West-Brabant, Nederland)

De handbalsport zit gelukkig weer in de lift en de afgelopen 2 HVH-toernooien waren met 136 en 127 deelnemende teams weer ouderwets groot! De toernooiorganisatie is weer enorm enthousiast om ook editie 2018 tot een fantastisch mooie handbaldag te maken. Onze succesformule veranderen we uiteraard niet, ook in 2018 organiseren we een toernooi voor jong en oud op 1 dag. In ons 47-jarig toernooiverleden was dit altijd de grote kracht van het HVH-toernooi en dat werd afgelopen jaren alleen maar bevestigd. Bovendien helpt mooi weer natuurlijk ook…de weergoden waren ons afgelopen jaren goed gezind: in Heerle scheen de zon, genieten dus!

Ouders met handbal-ervaring kunnen 24 juni a.s. weer lekker komen handballen bij senioren/recreanten. Voor de onervaren papa’s & mama’s hebben we een speciale poule! Kinderen van elke leeftijd zullen zich vermaken in de jeugdpoules, we proberen voor elk niveau een passende poule te maken. Trainers en coaches hebben de kans zelf te spelen om daarnaast hun jeugdteams te begeleiden. Voor het publiek en vele handballiefhebbers is deze variatie natuurlijk erg aantrekkelijk om een kijkje te komen nemen in Heerle!

OVERNACHTEN

Mocht jullie vereniging wat meer reistijd hebben naar Heerle, dan is er de mogelijkheid van overnachten op een camping in de buurt van Heerle. Wij hebben daar goede contacten en in voorgaande jaren hebben daar al meerdere gasten van ons met veel plezier gekampeerd (huurtenten, bbq en ontbijt- en lunchpakketjes zijn er voor een betaalbare prijs als optie te bestellen). Voor informatie neem contact op met ons.

DE ACCOMMODATIE

In de zomer van 2010 hebben wij in Heerle onze eigen accommodatie mogen openen. Op deze mooie locatie hebben we de beschikking over 2 verharde handbalvelden. Daarnaast kunnen we op 2 voetbalvelden en een trainingshoek nog eens 17 velden uitzetten, zodat we op een totaal van 19 handbalvelden kunnen handballen. Voor de H- en F-jeugd is er een speciaal mini-veld en voor alle jongste jeugd zijn er aangepaste velden / doelen beschikbaar. Senioren-teams handballen op de verharde velden en grasvelden met afmetingen die de officiële lengte- / breedtematen zo dicht mogelijk benaderen. De organisatie probeert ten alle tijden een goede mix te vinden tussen aantal / opbouw deelnemende teams en beschikbare ruimte.

DE TIJDEN

We streven er naar om het toernooi om ongeveer 09.00 uur te beginnen (er wordt rekening gehouden met teams die van ver weg komen) en de laatste wedstrijd te eindigen om 16.30 uur. Dus met de prijsuitreiking meegerekend is het geheel om +17.00 uur klaar.

DE SCHEIDSRECHTERS

De scheidsrechters zijn en blijven onmisbaar. Zonder hun inzet gaat het hele feest niet door. Wij zorgen daarom goed voor hen. Alle vrije scheidsrechters kunnen gebruik maken van een gratis lunch en de nodige consumpties, zij krijgen ook een reiskostenvergoeding. De inmiddels goed gebruikte en zeer gewaardeerde ‘scheidsrechters-lounge’ op het terrein zullen we ook in 2017 opbouwen. Uiteraard krijgen alle scheidsrechters na afloop nog een attentie als dank voor hun inzet. Net als voorgaande jaren zullen we voor het leiden van de wedstrijden van de F- t/m B-jeugd onze eigen senioren en A-jeugd inzetten. Maar als er binnen uw vereniging mensen beschikbaar zijn die willen fluiten, dan zijn wij u daarvoor uiteraard zeer dankbaar.

Inschrijvingen voor dit tornooi verlopen via het secretariaat van HCS.