• 20180328_Praag.jpg
  • 20180331_Praag.jpg
  • 20180401_Praag.jpg
  • 20180513_Papier.jpg

Het is ondertussen een traditie geworden: Handbalclub Schoten die enkele vierkante meters op de Parkhappening inneemt. Maar het is zo veel meer dan gewoon wat vierkante meters... Informatie, handballetje gooien, filmpjes, praten over de nakende start van het nieuwe seizoen, nieuwe (potentiële) leden die eens komen kijken, oude getrouwe die een goede dag komen zeggen, gezelligheid, foto's, folders, ...

Kom jij ons bezoeken?

's avonds zijn er optredens, waar je misschien wel op wil wachten:

De Helden (Sieg, Nico, Maureen en Dempsey zijn bekend van het Ketnetprogramma 'De Helden'. Daarin doen de jonge waaghalzen allerlei geschifte stunts. Sinds vorig jaar treden ze ook op. Zingen, dansen en spectaculaire stunts. Mis dit uniek spektakel niet).

Laura Tesoro (In 2015 stond ze al eens op ons podium met Level Six. Nu komt ze solo met haar eigen hits en funky popklassiekers. Gooi die dansbenen maar los).