GoldenPartner_Brasserie Vordensteyn.jpgGoldenPartner_Quick.jpgPartner_QuickCopy.jpgPartner_VanRanst.jpgPartner_LingerieAn.JPGPartner_Braspennincx.jpgPartner_Allchim.jpgPartner_DeWit.jpgPartner_ADG.pngGoldenPartner_BestSport.jpgPartner_HofvanSchoten.jpg
  • 20190228_10jaarHCS.jpg
  • 20190630_VertrekPraag.jpg
  • HCS_VHV_Finales2.jpg

België neemt, samen met 23 andere landen, deel aan het EK voor Handbal in 2020. Hiervoor moet het in eerste instantie de eerste kwalificatieronde door geraken. Na (een zware) loting is ons herenteam in groep 2 terecht gekomen. Samen met Kroatië (3e op de wereldranglijst), Servië (16e op de wereldranglijst) en Zwitserland (24e op de wereldranglijst) dingen ze naar een plek in de volgende selectieronde.

De eerste en tweede uit iedere groep mogen verder gaan. De beste vier landen die op de derde plaats staan in de zes verschillende groepen, mogen eveneens verder gaan. Wij mikken op een goede derde plaats. Hiervoor moeten we 3e eindigen en een zeer goede prestatie neerzetten tegen de ploegen die eerst en tweedes eindigen.

 

Vandaag nemen de Red Wolves het op tegen Servië in België. De wedstrijd begint om ??:??uur in Sportoase, Philipssite te Leuven.

 

Kunnen onze Red Wolves een goede prestatie neerzetten om zo kans te maken op een plekje voor het EK 2020 in Noorwegen, Zweden of Oostenrijk (deze organiserende landen zijn trouwens automatisch gekwalificeerd voor de volgende ronde)?

 

Livestream: nog niet gekend

Kaarten:

- Voorverkoop: 12.5 €
- In groep van minstens tien personen: 10 €
- Kinderen krijgen gratis toegang. Let wel … een kind kan nooit alleen een ticket bestellen en moet bijgevolg vergezeld zijn door een ouder.
- Abonnement voor 3 thuiswedstrijden: 30 €
- Kassa: 15 €

Via DEZE LINK kan je tickets bestellen.

 

 

 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com