• 20180328_Praag.jpg
  • 20180331_Praag.jpg
  • 20180401_Praag.jpg
  • 20180513_Papier.jpg

We bestaan 9 jaar en dat vieren we met allemaal. Hou deze dag dan zeker vrij!!

Ook dit jaar zijn er de hele dag tal van activiteiten voorzien voor jong en oud. Net zoals vorige keer zal het evenement doorgaan in Sporthal Vordenstein en traditiegetrouw worden fairplay en plezier hoog in het vaandel gedragen zodat het voor alle aanwezigen een topdag kan worden!

De planning van de dag gaat als volgt:

• 10u00 tot 12u00 zal er een kabouter- en pagaddertornooi georganiseerd worden, waarbij onze jongste handballers zich kunnen meten tegen ploegjes uit andere clubs en scholen (twee reeksen voor de geboortejaren 2010/2011 en 2008/2009)!
  • 13u00 tot 16u00 wordt het alom bekende familietornooi gehouden (regels zie verder)
  • 17u00 tot 18u30 zijn er wedstrijden op groot veld met een mix van leden (U16(2003) en ouder)
  • 19u30 tot ? is er als afsluiter van de dag een gezellig etentje, waarvoor je afzonderlijk moet reserveren (mail voor inschrijving naar het feestbestuur sturen)

Ook dit jaar zullen de familieploegen opgedeeld worden in twee reeksen, enerzijds een reeks waar de jongsten en hamapa’s ook hun steentje kunnen bijdragen (reeks 1) en anderzijds een reeks waar oudere competitieve spelers hun ding kunnen doen (reeks 2). Hieronder de opdeling:

Reeks 1

• Maximum 2 handballers van U16 (2003) of ouder
  • Minimum 1 vrouwelijke speler
  • Minimum 1 spelers onder 12 jaar (2006)

Reeks 2

• Maximum 2 handballers van U18 (2001) of ouder
  • Minimum 1 vrouwelijke speler

De regels hierboven zijn van tel voor de spelers op het veld, op de bank mag eender wie zitten! Hamapa’s rekenen we niet als ‘handballer’ indien zij niet in een competitie spelen. Een team zal bestaan uit 4 spelers en een keeper, er staat geen beperking op het aantal bankzitters. Elk ploegje moet enerzijds een scheidsrechter voorzien die bereid is andere wedstrijden te begeleiden alsook een teamverantwoordelijke die de nodige documenten komt afhalen aan het Tournament Center en instaat als contactpersoon.

De wedstrijdreglementen volgen de dag zelf. Verder zal dit jaar opnieuw niet enkel de meest handbal technische ploeg in de bloemetjes gezet zal worden, maar zal er tevens een Fair-Play-Prijs, alsook een prijs voor de best verkleedde ploeg zijn! Dus begin al maar verkleedkledij bijeen te zoeken!

Bij HCS zijn we steeds op zoek naar verse helpende handen om klaar te zetten, hamburgers te bakken, het tornooi te helpen begeleiden etc. Kandidaten om een beetje van de last op zich te nemen, mogen zich wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijvingen voor het familietornooi mogen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijvingen voor het etentje en helpende handen mogen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..