GoldenPartner_BestSport.jpgGoldenPartner_Brasserie Vordensteyn.jpgPartner_LingerieAn.JPGPartner_Jimco.jpgPartner_Herkules.jpgGoldenPartner_DenUylenspiegel.jpgPartner_Taki.jpgGoldenPartner_Quick.jpgPartner_QuickCopy.jpgPartner_Romkes.jpgPartner_Allchim.jpgPartner_DeWit.jpgPartner_Braspennincx.jpgPartner_HofvanSchoten.jpgPartner_ErnaCallewaert.JPGPartner_VanRanst.jpg
  • 20180522_M16_Bel_kamp.jpg
  • 20180604_BryanAdams.jpg
  • 20180701_Keeperstage_NL.jpg
  • 20180805_SchaarSteenPapier.jpg

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Vlaamse Trainersschool opnieuw de Dag van de Trainer, het grootste bijscholings- en ontmoetingsmoment voor trainers uit diverse sporttakken. Naast een aanbod van kwalitatief hoogstaande workshops over sporttakspecifieke en -overschrijdende topics is er ruimte om collega-trainers en experts te ontmoeten op de informatiemarkt.

Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen we met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die we het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren we tweejaarlijks ook de 'Dag van de Trainer'. Die is in 2018 al aan haar achtste editie toe: op 15 december wordt de Topsporthal Vlaanderen opnieuw omgetoverd tot een gigantisch congrescentrum.

Het grootste bijscholingsmoment voor trainers uit Vlaanderen en ver daarbuiten biedt die dag weer een rijkgevuld en kwalitatief programma. Een boeiende mix van sporttakoverschrijdende en sporttakspecifieke thema’s komen aan bod. Daarnaast kunnen de deelnemers netwerken met collega-trainers en informatie verzamelen bij de standhouders op de informatiemarkt.

 

Momenteel wordt het programma samengesteld. Graag informeren we je dat we dit jaar een nog ruimer aanbod hebben voor onze deelnemers. De dagplanning vind je hieronder:

08.30u-09.30u | Verwelkoming en registratie + informatiemarkt

09.30u-11.00u | Parallelsessies naar keuze

11.15u-12.45u | Parallelsessies naar keuze of broodjeslunch + informatiemarkt

13.00u-14.30u | Parallelsessies naar keuze of broodjeslunch + informatiemarkt

14.45u-16.15u | Parallelsessies naar keuze

16.30u-18.00u | Parallelsessies naar keuze

18.00u-20.30u | Afsluitende receptie met warme hapjes en ludieke afsluiter

 

In vergelijking tot de voorbije edities zijn er meer mogelijkheden om workshops te volgen. Je kan zelf bepalen hoeveel en welke workshops je wil volgen en zo een individueel dagprogramma samenstellen.

De prijssetting blijft democratisch en zal afhangen van het aantal parallelsessies dat je wenst te volgen.

 

We mikken op begin september om ons programma op de Vlaamse sportwereld los te laten en inschrijven mogelijk te maken.

 

Stip alvast 15 december aan in je agenda!

 

Meer info vind je hier.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com