• 20180522_M16_Bel_kamp.jpg
  • 20180604_BryanAdams.jpg
  • 20180610_Papier.jpg

Sport Vlaanderen voegt een Europese dimensie toe aan de alom bekende Maand van de Sportclub, in september. Dat is een initiatief dat past in de Europese Week van de Sport. In samenwerking met VSF en ISB nodigen we Vlaamse sportclubs uit om met buitenlandse clubs samen te werken, uit te wisselen of elkaar uit te dagen tussen 23 en 30 september. Wij nemen daarvoor de kosten (tot maximum 750 euro) op ons. Ga voor die (vriendschappelijke) wedstrijd over de grens of die buitenlandse coach!