• 20180522_M16_Bel_kamp.jpg
  • 20180604_BryanAdams.jpg
  • 20180610_Papier.jpg

Op woensdag 19 september organiseert Sport Vlaanderen samen met SVS, VSF en ISB ‘Breng je sportclub naar school’.

Om zoveel mogelijk leerlingen hun sportclub op school te laten tonen (door hun outfit te dragen, een spreekbeurt of demo te geven,...), ontvangen alle scholen begin september een promotieposter en een draaiboekje ter inspiratie. Die dag past niet alleen in de Vlaamse 'Maand van de Sportclub', maar ook in de Europese Week van de Sport.

Natuurlijk ga jij het handballen (en HC Schoten) promoten! Niet?

Als je wat inspiratie wil opdoen door eens te kijken hoe het in 2017 gedaan werd, dan kan je op deze website even kijken.

Wij rekenen alvast op jou!

#SportersBelevenMeer