• 20180604_BryanAdams.jpg
  • 20180822_Parktrainingen.jpg
  • 20180831_SinneBes4.jpg
  • 20180915_StartNieuweSeizoen.jpg

Op maandag 1 oktober en maandag 8 oktober kan je de tweedaagse cursus volgen om de wedstrijdsecretaris en tijdwaarnemer te worden. Twee taken die absoluut nodig zijn bij iedere handbalwedstrijd! We zijn steeds op zoek zijn naar vrijwilligers (ouders) om de wedstrijden van de favoriete sport van HCS-spelers, mogelijk te maken. Hoe meer ouders er per team deze cursus gevolgd hebben, hoe lichter het "werk".

Wil je graag mee helpen en deze cursus volgen? Neem dan contact op met het HCS secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daar wordt voor jouw inschrijving voor deze cursus gezorgd.

locatie: sporthal De Rode Loop in de Rodeloopstraat 2 te 2170 Merksem

wanneer: op 01 en 09/10/2018 van 19:30uur tot 22:30uur