• 20180604_BryanAdams.jpg
  • 20180822_Parktrainingen.jpg
  • 20180831_SinneBes4.jpg
  • 20180915_StartNieuweSeizoen.jpg

Op maandag 15 oktober en maandag 22 oktober kan je de tweedaagse cursus volgen om de wedstrijdsecretaris en tijdwaarnemer te worden. Twee taken die absoluut nodig zijn bij iedere handbalwedstrijd! We zijn steeds op zoek zijn naar vrijwilligers (ouders) om de wedstrijden van de favoriete sport van HCS-spelers, mogelijk te maken. Hoe meer ouders er per team deze cursus gevolgd hebben, hoe lichter het "werk".

Wil je graag mee helpen en deze cursus volgen? Neem dan contact op met het HCS secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daar wordt voor jouw inschrijving voor deze cursus gezorgd. Je moet beide dagen volgen!

locatie: (correcte adres volgt nog) Heist o/d Berg

wanneer: op 15 en 22/10/2018 van 19:30uur tot 22:30uur