• 20180930_WinstHL3.JPG
  • 20181110_Clubdag.JPG
  • 20181115_10jaarHCS.png

Op zondag 21 oktober en zondag 28 oktober kan je de tweedaagse cursus volgen om jeugdscheidsrechter te worden. Een heel belangrijke taak tijdens wedstrijden, want zonder scheidsrechters, zijn er geen wedstrijden. Na de cursus krijg je bij HCS begeleiding door een ervaren scheidsrechter die je gaandeweg uitlegt waar je op moet letten, welke foutjes je maakte en wat je sterke punten zijn. Zo wordt je telkens wat beter en kan je over enkele jaren misschien wel Europese wedstrijden fluiten! De jeugdscheidsrechters krijgen ook nog een beloning na iedere gefloten thuiswedstrijd. Je moet trouwens enkel thuiswedstrijden fluiten.

Wil je graag mee helpen en deze cursus volgen? Neem dan contact op met het Johan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daar wordt voor jouw inschrijving voor deze cursus gezorgd. Je moet beide dagen volgen!

locatie: (correcte adres volgt nog)

wanneer: op 21 en 28/10/2018 van 9:00uur tot 12:00uur