• 20180604_BryanAdams.jpg
  • 20180822_Parktrainingen.jpg
  • 20180831_SinneBes4.jpg
  • 20180915_StartNieuweSeizoen.jpg

Op 6 zaterdagen kan je de cursus volgen om Regio- of Juniorscheidsrechter te worden. Een heel belangrijke taak tijdens wedstrijden, want zonder scheidsrechters, zijn er geen wedstrijden. Het wedstrijdreglement wordt in detail doorgenomen en met heel wat praktijkvoorbeelden toegelicht. Op de laatste dag is er een examen en dan kan je mee aan de slag.

Wil je graag mee helpen en deze cursus volgen? Neem dan contact op met het Johan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daar wordt voor jouw inschrijving voor deze cursus gezorgd. Je moet alle zes de dagen volgen!

locatie: Dienstencentrum Cogelshof in de Deuzeldlaan 49 te 2900 Schoten

wanneer: op 15-22-29/09/2018 en 06-13-20/10/2018 (vermoedelijk in de voormiddag, maar is nog te bevestigen)