Partner_HofvanSchoten.jpgPartner_VanRanst.jpgPartner_DeWit.jpgPartner_Allchim.jpgPartner_Braspennincx.jpgGoldenPartner_Brasserie Vordensteyn.jpgGoldenPartner_BestSport.jpgGoldenPartner_Quick.jpgPartner_Taki.jpgPartner_ADG.pngPartner_LingerieAn.JPGPartner_Jimco.jpgPartner_QuickCopy.jpg
  • 20180930_SportmaandHCS.JPG
  • 20180930_VriendenVanDeTap.JPG
  • 20180930_WinstHL3.JPG
  • 20180931_10jaarHCS.png

Onze HC Schoten Quiz is reeds aan zijn 5-editie toe. Tijdens deze gezellige en spannende quiz vragen we jullie niet naar de details van het handbalreglement, maar draait het allemaal om algemene kennis! Inschrijven kan met ploegen tot 6 personen. Richtleeftijd qua moeilijkheidsgraad is vanaf 16 jaar. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

De quiz start om 20u. De deuren openen om 19u30.

 

OPGEPAST!!! De nieuwe plaats van het gebeuren is zaal Don Bosco, Hendrik Consciencestraat 2B te Schoten (over de kerk van Schoten).

 

 

Als jullie ploegen willen inschrijven kan dit via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevFxz4fqCfhb9RNJScZK5mvGR_l7dlGtHIjaVQcRXEXwzh5w/viewform

Inschrijven gebeurt in 2 stappen. In een eerste fase dienen jullie via de link (hierboven) jullie ploegnaam op te geven, alsook het e-mailadres en bij voorkeur ook het telefoonnummer van de contactpersoon van de ploeg.

Vervolgens schrijven jullie 20,00€ over op rekeningnummer BE52 9731 4087 0609 van HC Schoten, met vermelding van "quiz" en jullie ploegnaam.

Enkel na overschrijving is jullie inschrijving definitief. Jullie krijgen hiervan bevestiging.

We willen jullie vriendelijk vragen om de overschrijving binnen de 5 dagen in orde te brengen, om als dusdanig geen andere geïnteresseerde ploegen te blokkeren.

 

!!!Tot slot nog een belangrijke mededeling!!!

Breng mij mee voor alvast wat extra bonus punten: "Eva vond ons snel terug nadat we gevallen waren. Ze zei dat ze ons een lekker ding vond, ondanks we volgens vele anderen redelijk incompatibel kunnen zijn. Karel dacht zelfs dat er een complot van ons gemaakt werd ..."

 

Voor extra informatie, contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Succes!!

 

Het HC Schoten Quiz team

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com