• 20190228_10jaarHCS.jpg
  • 20190630_VertrekPraag.jpg
  • HCS_VHV_Finales2.jpg

meer informatie over de lidgelden voor seizoen 2019-2020

Zoals jullie weten dient het lidgeld in de eerste plaats om jullie aansluiting bij de Vlaamse Handbalvereniging te garanderen, alsook in orde te zijn met de bijdragen voor de verzekering van sportongevallen. Daarnaast dragen ze bij in onze werkingskosten (begeleiding tijdens trainingen en wedstrijden, huur sportinfrastructuur, materiaal, enz. ..).

Veel van deze kosten stijgen in functie van de leeftijd en het niveau waar men speelt.

De lidgelden voor het handbalseizoen 2019-2020 werden bepaald en kan je hier nalezen.