De kalender voor het tornooi in Praag online. Je kan via deze link kijken in welke poules de zes HCS ploegen zullen spelen. De categorie waarin ze spelen begint met letter die aangeeft in welke leeftijdsgroep ze spelen. Hierbij zijn de 'A' de oudste deelnemers (nog geen van HCS) en de 'D' de jongste spelers.

Binnen iedere categorie zijn er dan verschillende groepjes met 6 of 7 ploegen. Die krijg je te zien als je op de ploeg in een categorie klikt. Tijdens de eerste 2 speeldagen (vrijdag 25 en zaterdag 26 maart) wordt er binnen dat groepje een rangschikking bepaald.Op zondag en maandag wordt er dan - afhankelijk van waar je in het klassement staat - uitgemaakt wie er in de play-offs geraakt en de uiteindelijke finale speelt.

Als alles goed gaat kan je bij de wedstrijdverdeling ook doorklikken en zo (bijna) live het verloop van de wedstrijden volgen.

Wij duimen alvast voor alle Schotense ploegen!