Op maandag 17 april 2017 (Paasmaandag) wordt de Beker van België in het handbal gespeeld. Zowel de dames als de heren strijden dan om de Belgische Beker en daar kan jij bij zijn!

De wedstrijden gaan door in de Sportoase te Leuven. Op het programma staan:

• Om 13:00uur de wedstrijd van de dames: Fémina Visé - HB Sint-Truiden

• Om 15:45uur de wedstrijd van de heren: Sasja HC - Achilles Bocholt

Als jij jouw tickets online besteld in voorverkoop, dan ben je niet enkel zeker van een goede zitplaats aan een voordeeltarief (5 Euro korting), je steunt er ook Handbalclub Schoten mee! Dit kan je doen door volgende stappen te doorlopen:

1 Surf naar de website voor je ticket. Klik daar op de "start" knop.

2 Kies het blok waar je wil gaan zitten. Afhankelijk voor welke club je wil supporteren (of liever neutraal bent) kies je een ander blok. Daarna kies je in het blok uit de beschikbare stoelen. Je kan meerdere stoelen in één blok tegelijk kiezen. Klik dan op de "continue" knop.

3 Vul dan je persoonlijke gegevens in. Selecteer bij "Supporter" de optie "Yes" en een extra selectieveld "Club" zal verschijnen. Kies hier "VHV" in de eerste drop-down menu en in de tweede drop-down menu kies je onder Antwerpen voor "HC Schoten". Door hier HCS aan te duiden zal een stukje van de inkomsten terugvloeien naar jouw favoriete handbalclub (bedankt om hier voor Handbalclub Schoten te kiezen!). Als alles ingevuld is, klik je op "continue".

4 Je krijgt een bevestigingsscherm met daarop de gekozen plaatsen en jouw persoonlijke gegevens. Onderaan staan de volgende stappen, waaronder de uitnodiging om tot betaling over te gaan. Klik hiervoor op "continue".

5 Op de volgende pagina kan je via bancontact betalen. Als je dat gedaan hebt, ontvang je een e-mail met daarin een link. Via die link kan je jouw ticket(s) oproepen en afdrukken. Je bent nu helemaal klaar om naar de wedstrijd te gaan kijken!

Een ticket in voorverkoop kost 15,00€. De voorverkoop loopt tot één week voor de wedstrijd. Vanaf dan kost een ticket 20,00€ en kan aan die hogere prijs nog steeds online besteld worden. Als je jouw ticket op de avond zelf koopt aan de kassa, kost het ook 20,00€ en is er geen steun voor HCS meer mogelijk.