De Red Wolves (Belgische Nationale heren handbalploeg) spelen hun thuiswedstrijden in de Sportoase te Leuven.

Als jij jouw tickets online besteld in voorverkoop, dan ben je niet enkel zeker van een goede zitplaats aan een voordeeltarief (korting t.o.v. aankoop aan de kassa), je steunt er ook Handbalclub Schoten mee! Dit kan je doen door volgende stappen te doorlopen:

1 Surf naar de website voor je ticket. Klik daar op de wedstrijd van jouw keuze en dan op de "continue" knop.

2 Kies het blok waar je wil gaan zitten. En geef het aantal plaatsen op.  Klik dan op de "continue" knop.

3 Vul dan je persoonlijke gegevens in. Selecteer bij "Supporter" de optie "Yes" en een extra selectieveld "Club" zal verschijnen. Kies hier "VHV" in de eerste drop-down menu en in de tweede drop-down menu kies je onder Antwerpen voor "HC Schoten". Door hier HCS aan te duiden zal een stukje van de inkomsten terugvloeien naar jouw favoriete handbalclub (bedankt om hier voor Handbalclub Schoten te kiezen!). Als alles ingevuld is, klik je op "continue".

4 Je krijgt een bevestigingsscherm met daarop de gekozen plaatsen en jouw persoonlijke gegevens. Onderaan staan de volgende stappen, waaronder de uitnodiging om tot betaling over te gaan. Klik hiervoor op "continue".

5 Op de volgende pagina kan je via bancontact betalen. Als je dat gedaan hebt, ontvang je een e-mail met daarin een link. Via die link kan je jouw ticket(s) oproepen en afdrukken. Je bent nu helemaal klaar om naar de wedstrijd te gaan kijken!

Als je jouw ticket op de avond zelf koopt aan de kassa, betaal je de volle prijs en is er geen steun voor HCS meer mogelijk.