Voor wie het nog niet gehoord mocht hebben: Handbalclub Schoten heeft een eigen app gemaakt!

Meer dan waarschijnlijk zijn we de eerste club in België die zoiets heeft. Een mooi overzicht van de ploegen, de uitslagen, de trainingsmomenten, de laatste Tweets,... en dat allemaal op jouw smartphone.

Heb je hem nog niet?

Oei!

Volg dan de onderstaande stappen om hem netjes te installeren op jouw toestel:

1) Zorg ervoor dat jouw smartphone in verbinding staat met het internet (WiFi of 3G of 4G).

2) Open je browser op je smartphone.

3) Surf naar deze URL https://handbal-fa43a.firebaseapp.com/#/news

4) Je moet je nu aanmelden met Facebook of je Google account.

5) Op een Android toestel, klik je op de 3 puntjes rechtsbovenaanImage result for android default share icon. Op een IOS toestel klik je op het "delen" icoonImage result for ios share icon.

6) Selecteer "toevoegen aan startscherm".

7) Sluit je browser en je zal het HCS-icoontje op je startscherm zien staan.

8) Tik op het icoontje en de app zal starten.

9) Meld je (voor een laatste keer) aan met je Facebook of Google account.