Nu onze heren een niveautje hoger gaan spelen, was een beetje versterking voor de ploeg niet zo een gek idee. En toevallig of niet, nu bleek Bryan Adams toch wel interesse te hebben om naar HC Schoten te komen.

Bryan is geen onbekende voor HC Schoten, want hij is al enkele keren mee naar Praag geweest en voelde zich goed bij zijn "Praagse" teamgenoten. Meespelen in Liga3 is voor hem een volgende stap in zijn carrière, zoals hij er al wel enkele deed, sinds hij op 7-jarige leeftijd als Pagadder, begon met het handballen bij Brasschaat HC. Daar heeft hij zijn jeugdopleiding gehad en nu wisselt hij voor de eerste maal van club.

Als linkshandige vind je hem meestal op rechter opbouw- of rechter hoekpositie terug. Maar Bryan is van alle markten thuis en speelde ook al als spelverdeler en zelfs in de frontlinie als pivot. En om het helemaal compleet te maken: hij kan ook invallen als reserve keeper. Om zo veelzijdig te zijn investeert hij veel tijd in trainen, spelen, wedstrijden fluiten en jeugdploegen coachen, waardoor er geen tijd overblijft voor andere hobby's. Of toch wel... want hij zet ook wel graag een stapje in de wereldlaughing. Als er iemand graag mee op date wil gaan, dan kan datkiss, maar weet dat handbal veel van Bryans vrije tijd vergt!

Bryan hoopt volgend seizoen veel op het veld te staan en mee voor het behoud in Liga 3 zorgen. En wie weet, als we samen er hard voor werken en veel trainen, dat zit er wel meer in.

Welkom bij HC Schoten Bryan en veel succes!