GoldenPartner_BestSport.jpgPartner_HofvanSchoten.jpgPartner_VanRanst.jpgPartner_DeWit.jpgPartner_QuickCopy.jpgPartner_LingerieAn.JPGPartner_Allchim.jpgGoldenPartner_Quick.jpgPartner_ADG.pngPartner_Braspennincx.jpgde lelie.jpgGoldenPartner_Brasserie Vordensteyn.jpg

Vanaf maandag 7 januari zal de heraanleg van de parking van sporthal Vordensteyn van start gaan. Deze werken zullen in totaal 45 werkdagen duren (tot ongeveer half maart 2019). Tijdens deze periode zal de parking niet toegankelijk zijn.

 

Mogelijke alternatieven zijn de parking op het marktplein en de parking van domein Vordenstein (Kopstraat 10) beide op slechts 5 min wandelen van de sporthal. Er wordt ook nog verder uitgekeken naar extra parkeermogelijkheden in de buurt.
Indien mogelijk raden we aan om jullie verplaatsingen zoveel mogelijk met de fiets te doen. De fietsenstalling zal tijdens de werken ook verplaatst worden zodat de veiligheid van de fietsers gegarandeerd is. Voor de sporthal zal een "kiss and ride"-zone ingericht worden.

 

Gedurende het verloop van de werken zullen we jullie verder op de hoogte houden via e-mail en via berichtgeving in sporthal Vordensteyn.

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com