Partner_Allchim.jpgPartner_LingerieAn.JPGPartner_DeWit.jpgGoldenPartner_Quick.jpgPartner_QuickCopy.jpgPartner_ADG.pngPartner_Braspennincx.jpgPartner_HofvanSchoten.jpgGoldenPartner_Brasserie Vordensteyn.jpgPartner_VanRanst.jpgGoldenPartner_BestSport.jpg

Als onderdeel van de overeenkomst tussen de Franse Handbal Federatie met de KBHB werd besloten, in verband met het tornooi WK 2017, dat van 11.01.17 tot 29.01.17 in Frankrijk zal gehouden worden, alle filialen KBHB (dus LFH en VHV) tickets (packs) met voorrang kunnen krijgen zoals elk ander filiaal van FFHB met tariefvoordelen (tot 20% reductie)!
In de praktijk moeten de reserveringen aan het secretariaat LFH / KBHB worden gezonden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) die de bestelling zal doorsturen naar de ticketservice CM 2017. Aanvragen moeten worden ingediend door een aangesloten persoon (die echter meerdere packs kan bestellen) aan de LFH of VHV. Elk secretariaat zal worden gevraagd om de aansluiting van de betrokken persoon te bevestigen.
De verkoop van de packs ‘la famille du handball’ start op 23/09/15 en deze voor ‘het grote publiek’ op 06/01/2016 terwijl de gewone tickets beschikbaar zullen zijn vanaf september 2016.
De definitieve kalender is nog niet bevestigd, maar zal worden gepubliceerd indien beschikbaar. De beste landen ter wereld zullen binnenkort niet ver van huis te zien zijn, mis de mogelijkheid niet om deel te nemen aan dit handbalfeest.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com