Ploeg: J18. Jongens tot 18 jaar. Worden ook Kadetten genoemd.

Geboortejaar: 2000 - 2001

Trainer(s): Frans Umans.

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

J18  Maandag  17:30 - 19:00 uur  Vodensteyn
J18  Woensdag  16:00 - 17:30 uur  Vodensteyn
J18  Donderdag  20:00 - 21:30 uur  St-Michielscollege Brasschaat
Keeper Training

(om de 2 weken)

18:30 - 19:30 uur Vodensteyn

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2017 - 2018 staat hier.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant (Regio AVB). Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 30 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

Er wordt aandacht besteed aan het verder uitdiepen van de verdedigingssystemen en bij het aanvallen wordt er meer op combinaties gewerkt. Individueel wordt er meer aandacht besteed aan snelheid, wendbaarheid en kracht. Dit is de oudste jeugdreeks en dus een voorbereiding op de competitie bij de volwassen.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere jongensploegen uit Vlaanderen (allemaal spelers onder de 18 jaar), georganiseerd door het VHV. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben nu hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 of 2 andere ploegen gespeeld, wat resulteert in 3 of 4 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 20 minuten.

Groepsfoto(s):