Ploeg: Dames in de Liga afdeling. Zijn hoofdzakelijk M19-speelsters.

Geboortejaar: 2001 en vroeger.

Trainer(s): Jos Oerlemans.

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

DAM-L  Dinsdag  20:00 - 21:30 uur  St-Michielscollege Brasschaat
 DAM-L  Woensdag  17:30 - 19:00 uur  Vordensteyn
 Keeper training

(om de 2 weken)

18:30 - 19:30 uur  Vordensteyn
 DAM-L  Vrijdag   20:00 - 21:30 uur  St-Michielscollege Brasschaat

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2017 - 2018 staat hier.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit heel Vlaanderen. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 30 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

Er wordt aandacht besteed aan het verder uitdiepen van de verdedigingssystemen en bij het aanvallen wordt er meer op combinaties gewerkt. Individueel wordt er meer aandacht besteed aan snelheid, wendbaarheid en kracht.

De Liga afdeling bij dames is het op twee na, hoogste niveau in de senioren-dames competitie.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere meisjesploegen (speelsters zijn allemaal onder de 19 jaar oud) uit Vlaanderen, georganiseerd door het VHV. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 andere ploeg gespeeld, wat resulteert in 1 wedstrijd. De wedstrijd duurt 2 X 30 minuten. Voor Schoten kan deze ploeg aangevuld worden met M16 speelsters.

Groepsfoto(s):