Ploeg: J16. Jongens tot 16 jaar. Worden ook Miniemen genoemd.

Geboortejaar: 2002 - 2003

Trainer(s): Hannes Umans en Ken De Schepper.

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

J16  Maandag  16:30 - 18:00 uur  De Zeurt
J16  Donderdag   17:30 - 19:00 uur  Vordensteyn
Keeper training  Vrijdag  18:30 - 19:30 uur (om de 2 weken)  Vordensteyn
J16  Vrijdag  20:00 - 21:30 uur  Sint Mischielscollege Brasschaat

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2017 - 2018 staat hier.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant (Regio AVB). Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 25 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

Er wordt aandacht besteed aan het verder uitdiepen van de verdedigingssystemen en bij het aanvallen wordt er meer op combinaties gewerkt. Individueel wordt er meer aandacht besteed aan snelheid, wendbaarheid en kracht.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere ploegen uit Vlaanderen, georganiseerd door het VHV. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben nu hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 of 2 andere ploegen gespeeld, wat resulteert in 3 of 4 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 20 minuten.

Groepsfoto(s):

nog toe te voegen