Partner_QuickCopy.jpgPartner_Taki.jpgPartner_Jimco.jpgPartner_Allchim.jpgPartner_VanRanst.jpgGoldenPartner_BestSport.jpgPartner_ErnaCallewaert.JPGPartner_LingerieAn.JPGPartner_Romkes.jpgGoldenPartner_Brasserie Vordensteyn.jpgPartner_DeWit.jpgPartner_HofvanSchoten.jpgGoldenPartner_DenUylenspiegel.jpgPartner_Braspennincx.jpgGoldenPartner_Quick.jpgPartner_Herkules.jpg

Ploeg: U10. Jongens en meisjes tot 10 jaar (under 10). Worden ook Pagadders genoemd.

 

Geboortejaar: 2008 - 2009

 

Trainer(s): Quinten Verborgt, Liesl Faddar, Xanne Brys en Emma Delen.

 

Trainingen:

 Ploeg

 Dag

 Uur

 Sporthal

 Pagadders  Maandag  16:30 - 17:30 uur  Vordensteyn
 Pagadders - jongens  Woensdag  15:00 - 16:00 uur  Vordensteyn
 Pagadders - meisjes  
 Donderdag  16:30 - 17:30 uur  Vordensteyn

 

Opmerking: de training op maandag is een mix van MultiMove en handbaltraining waarbij er tijdens de training met een doorschuifsysteem gewerkt wordt, terwijl die van woensdag zuiver op handbal gericht is. 

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2017 - 2018 staat hier.

 

Spel: Vanaf deze leeftijd wordt er mee in een tornooi-vorm gespeeld tegen andere ploegen uit de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant. Er wordt over een klein terrein gespeeld (10 X 20 meter). De doelen hebben een aangepaste grootte. Er worden wedstrijdjes van telkens een 12 tot 15 minuten gespeeld. De puntentelling is helemaal niet belangrijk en deze wordt enkel getoond tijdens de wedstrijdjes. Er is geen eindrangschikking.

Er wordt vooral aandacht besteed aan het innemen van posities en het samenspelen. Individueel wordt er vooral gelet op de pass, het ontvangen van de bal en het inschatten van de posities van jouw ploeggenoten.

 

Groepsfoto(s):

 moet nog aangevuld worden

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com