Ploeg: J18. Jongens tot 18 jaar. Worden ook Kadetten genoemd. Er zijn twee ploegen in deze leeftijdscategorie. Bij de ene liggen de verwachtingen om sportief te presteren hoger, dan bij de andere.

Geboortejaar: 2002 - 2003

Trainer(s): ?

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2019 - 2020 staat op onze website.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit Antwerpen en Vlaams-Brabant. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 30 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere ploegen uit Vlaanderen, georganiseerd door het VHV tegen andere jongensploegen tot 18 jaar. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben nu hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 of 2 andere ploegen gespeeld, wat resulteert in 1 of 2 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 2 X 30 minuten.

Groepsfoto(s):