Ploeg: J16. Jongens tot 16 jaar. Worden ook Miniemen genoemd.

Geboortejaar: 2004 - 2005

Trainer(s): ?

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2019 - 2020 staat op onze website.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit Antwerpen en Vlaams-Brabant. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 25 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere ploegen uit Vlaanderen, georganiseerd door het VHV tegen andere jongensploegen tot 16 jaar. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben nu hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 of 2 andere ploegen gespeeld, wat resulteert in 1 of 2 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 20 minuten.

Groepsfoto(s):