Op zaterdagnamiddag stonden er meer ouders en auto's dan verwacht om de Pupillen 2 naar Mechelen te rijden. Iedereen leek er te zijn en dus vertrokken we maar. En toen de eerste auto's weg waren, kwam Hannes er aan. Gelukkig had er iemand het gezien, zodat hij nog mee kon rijden.

In de sporthal De Ploan (het Mechels voor Het Plein), die nog steeds naar "nieuw" ruikt, begonnen de 11 Schotense spelers aan hun opwarming: Yoni, Simon, Wout S, Dries, Remy, Elias, Mauro, Brent, Wout V, Kilian en Antoon hadden er zin in!

HCS kon al snel 2 doelpunten maken en dat was een leuk begin. Zoetjes aan vergrote de puntenkloof. Na een kwartier spelen stond het al 5 - 9. En Schoten bleef goed verdedigen en vond in de aanval ook steeds makkelijker de weg naar het doel. Bij rust stond het 8 - 14.

Bij het begin van de tweede helft probeerde trainer Hannes een andere opstelling. Eentje waarvan we niet zeker waren of het scoren even vlot zou gaan, maar wel eentje waarbij een aantal spelers zich van een andere kant konden laten zien en aan hun techniek en zelfvertrouwen konden werken. Voor de thuisploeg was dat het sein om iets te proberen te forseren. En ze kwamen punt per punt terug dichterbij. Na 10 minuten spelen stond het 15 - 18. De toeschouwers zaten allemaal op het puntje van hun stoel bij het kijken naar deze thriller.

Tijd om terug te vallen op de routine van de eerste helft. Het was echter weer even zoeken en pas 5 minuten later kon het puntenverschil terug wat vergroot worden: 17 - 20. Het begon toen weer beter te draaien bij de Schotenaren en zo eindigde de wedstrijd op 24 - 28.

Het was een spannende wedstrijd, waar veel van geleerd werd. Goed bezig kerels!

Meer foto's vind je op de Facebook pagina van HCS. Klik hiervoor op het Facebook icoontje rechtsbovenaan het scherm.