U10

Vanaf deze leeftijd wordt er mee in een tornooi-vorm gespeeld tegen andere ploegen uit de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant. Er wordt over een klein terrein gespeeld (10 X 20 meter). De doelen hebben een aangepaste grootte. Er worden wedstrijdjes van telkens een 12 tot 15 minuten gespeeld. De puntentelling is helemaal niet belangrijk en deze wordt enkel getoond tijdens de wedstrijdjes. Er is geen eindrangschikking.

Er wordt vooral aandacht besteed aan het innemen van posities en het samenspelen. Individueel wordt er vooral gelet op de pass, het ontvangen van de bal en het inschatten van de posities van jouw ploeggenoten.

Ploeg

Jongens en meisjes tot 10 jaar. Worden ook Pagadders genoemd.

Geboortejaar

2011 - 2012

In tornooivorm, kalenders worden via trainers bekend gemaakt.

Trainers

Mila, Sofie, Joline en Emilie

Trainingen

Woensdag van 13u30 tot 14u30 in Vordensteyn. Donderdag van 16u30 tot 17u30 in Vordensteyn.