Wat is handbal?

Handbal is een sport waarin het snel gaat. Er vallen veel doelpunten waardoor het altijd spectaculair is om naar te kijken. Tot en met de kadettenreeks spelen de ploegen gemengd. Steeds wordt er aandacht geschonken aan fair play op het veld en een goede teamspirit. Handbal bij HCS is een gezonde manier om sport te beoefenen.

Nieuwsbrief Handbalclub Schoten

Sinds het seizoen 2021-2022 zullen we niet meer communiceren via het traditionele clubboekje, maar via een online nieuwsbrief.

Bekijk hier de nieuwsbrief van November.

Super Trooper met ons mee!

Hoe kan je op een makkelijke manier geld inzamelen voor HC Schoten? Als je van plan bent om online aankopen te doen surf dan eerst naar www.trooper.be/hcschoten en ga van daaruit shoppen op jouw favoriete webshop.

Bij elke aankoop die je zo doet bij bijvoorbeeld: Booking.com/bol.com/Coolblue/Decathlon maar bijvoorbeeld ook bij het kopen van jouw Domino’s pizza of jouw wekelijkse aankopen bij Collect&co, krijgt HC Schoten een bepaald percentage van jouw aankoopbedrag gestort. 

Dus jij betaalt niets extra’s maar HC Schoten krijgt een leuke bijdrage. Als dat geen goede reden is om online te shoppen …

Kijk even naar volgend fimpje voor meer uitleg: www.youtube.com/watch?v=ubU0Ja5TEo

Oprichting van
Handbalclub Schoten vzw

op 7 mei 2009 werd Handbalclub Schoten opgericht. De club bestond toen uit 12 leden. In september 2009 trad HCS aan in de handbalcompetitie met twee ploegen. Sindsdien is de club enkel maar gegroeid. Momenteel telt ze 220 leden waarvan bijna 160 jeugdleden.

Trainingen in
Sporthal Vordensteyn

De meeste trainingen van HCS gaan door in sporthal Vordensteyn.

Voor sommige trainingen of evenementen wijken we uit naar een andere locaties in Schoten of Brasschaat.

Onze sporthal ligt in het hartje van Schoten en is goed bereikbaar. Naast een mooi handbalterrein zijn er zes kleedkamers met douches.

Ook is er een cafetaria Brasserie Vordensteyn met zicht op de sporthal, zodat u de spelers in het oog kan houden terwijl u van een drankje geniet.

© 2020 Handbalclub Schoten | Privacy Policy