Wat is handbal?

Handbal is een sport waarin het snel gaat. Er vallen veel doelpunten waardoor het altijd spectaculair is om naar te kijken. Tot en met de kadettenreeks spelen de ploegen gemengd. Steeds wordt er aandacht geschonken aan fair play op het veld en een goede teamspirit. Handbal bij HCS is een gezonde manier om sport te beoefenen.

Screenshot 2023-04-17 at 14.14.10

Handbalclub Schoten neemt deel aan de levensloop 2023

Super Trooper met ons mee!

Hoe kan je op een makkelijke manier geld inzamelen voor HC Schoten? Als je van plan bent om online aankopen te doen surf dan eerst naar www.trooper.be/hcschoten en ga van daaruit shoppen op jouw favoriete webshop.

Bij elke aankoop die je zo doet bij bijvoorbeeld: Booking.com/bol.com/Coolblue/Decathlon maar bijvoorbeeld ook bij het kopen van jouw Domino’s pizza of jouw wekelijkse aankopen bij Collect&co, krijgt HC Schoten een bepaald percentage van jouw aankoopbedrag gestort. 

Dus jij betaalt niets extra’s maar HC Schoten krijgt een leuke bijdrage. Als dat geen goede reden is om online te shoppen …

Kijk even naar volgend fimpje voor meer uitleg: www.youtube.com/watch?v=ubU0Ja5TEo

Oprichting van
Handbalclub Schoten vzw

op 7 mei 2009 werd Handbalclub Schoten opgericht. De club bestond toen uit 12 leden. In september 2009 trad HCS aan in de handbalcompetitie met twee ploegen. Sindsdien is de club enkel maar gegroeid. Momenteel telt ze 220 leden waarvan bijna 160 jeugdleden.

Trainingen in
Sporthal Vordensteyn

De meeste trainingen van HCS gaan door in sporthal Vordensteyn.

Voor sommige trainingen of evenementen wijken we uit naar een andere locaties in Schoten of Brasschaat.

Onze sporthal ligt in het hartje van Schoten en is goed bereikbaar. Naast een mooi handbalterrein zijn er zes kleedkamers met douches.

Ook is er een cafetaria Brasserie Vordensteyn met zicht op de sporthal, zodat u de spelers in het oog kan houden terwijl u van een drankje geniet.

Handbalclub Schoten partner van UiTPAS Van Polder tot Kempen.

Handbalclub Schoten is vanaf heden partner van UiTPAS Van Polder tot Kempen.
De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en omruilen voor leuke voordelen. Mensen die het financieel moeilijk hebben om vrije tijd te betalen krijgen met de UiTPAS een korting van 80%. Alle informatie, voorwaarden en verkooppunten vind je terug op www.schoten.be/uitpas.
Heb je een UiTPAS, met óf zonder kansentarief? We belonen je met 20 UiT-punten bij je jaarlijkse inschrijving in de club. Die punten ruil je om voor leuke voordelen bij ons, zoals een gratis ticket voor de fuif, maar ook bij andere UITPAS-partners, zoals Sportoase, het cultuurcentrum, … 🎉
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan geniet je bovenop die 20 punten ook nog eens van 80% korting bij je jaarlijkse inschrijving.
Nog geen UiTPAS? Via www.schoten.be/uitpas lees je waar je er een kan aankopen!

© 2020 Handbalclub Schoten | Privacy Policy