COVID-19 update

Wij hopen oprecht dat iedereen het goed stelt en deze bizarre periode al bij al goed aan het doorkomen is. We denken uiteraard aan jullie…

Eind maart is het jammerlijke bericht gekomen dat het handbalseizoen door de corona-maatregelen volledig stopgezet is.  Ook het gebruik van de sporthallen voor eventuele trainingen is nog steeds niet toegelaten door de gemeente en zal wellicht niet meer voor de zomervakantie kunnen. Hoe de start van volgend seizoen eruit gaat zien, kunnen we jullie momenteel helaas ook nog niet meedelen.

Doordat samenkomen het laatste is wat onze regering wellicht terug gaat toelaten, hebben we helaas ook verschillende van onze club-activiteiten die stonden ingepland moeten annuleren (Praag-reis, scholentornooien, HCS fuif, familiedag).

Omdat we nu al beseffen dat we in september heel hard zullen moeten werken om onze spelers/speelsters terug in vorm te krijgen, zouden we hen (en dus jullie als ouders) willen vragen om toch te blijven werken aan hun fysieke vorm.

In deze periode waarin we niets kunnen of mogen doen, is sporten en bewegen in het algemeen een gezonde invulling van de vele vrije tijd en dé manier om verveling tegen te gaan.

Onze trainers zullen op zoek gaan naar enkele leuke challenges en oefeningen om de spelers wat uit te dagen.

We houden jullie zeker en vast op de hoogte van het verdere verloop via onze gebruikelijke kanalen.

Hou het voorlopig veilig en gezond.

Wij wensen jullie veel moed en sterkte in deze tijden.

Houd jullie allemaal goed en we kijken alvast uit om jullie (hopelijk snel) weer te zien.

Het bestuur van HC Schoten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *