Nieuws

Klik hier om de nieuwsbrief van November te lezen.

HCS heeft twee papiercontainers en zamelt geregeld oud papier en karton in om wat bij te verdienen.

De containers bevinden zich op het terrein van onze sponser ‘Van Pelt’ (Kanaaldijk 25, 2900 Schoten).
Als je de Hoogmolenbrug oversteekt vanuit Schoten, kan je meteen na de brug links het terrein oprijden.

De volgende papierslag zal zondag 05/12/21 plaatsvinden. Tussen 11.00u en 12.00u kan je je oud papier en karton komen brengen.

Hoe kan je op een makkelijke manier geld inzamelen voor HC Schoten?

Als je van plan bent om online aankopen te doen surf dan eerst naar: www.trooper.be/hcschoten en ga van daaruit shoppen op jouw favoriete webshop.

Bij elke aankoop die je zo doet bij bijvoorbeeld: Booking.com/bol.com/coolblue/decathlon maar bijvoorbeeld ook bij het kopen van jouw Domino’s pizza of jouw wekelijkse aankopen bij Collect&co, krijgt HC Schoten een bepaald percentage van jouw aankoopbedrag gestort.  Zelfs je vliegreis boeken naar Praag via Brussels Airlines kan ook.

Dus jij betaalt niets extra’s maar HC Schoten krijgt een leuke bijdrage.

Als dat geen goede reden is om online te shoppen …

Kijk even naar volgend fimpje voor meer uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=ubU0Ja5TEoI

Iedere ouder wil een goede ouder zijn. De beste, als dat moest kunnen. En als je kinderen aan sport doen dan wil je een goede sportouder zijn. De beste, als dat moest kunnen. Deze tips helpen je in ieder geval al op de goede weg!

 

Omdat ook ouders van talentvolle sporters ondersteuning en informatie kunnen gebruiken die hen kan helpen om de ontwikkeling van hun kind in topsport te versterken. Van tien thema’s krijg je extra wetenschappelijke informatie, een test-jezelf, een taakje en een leuke uitsmijter.

Je kan alles terug vinden op de website van Sport Vlaanderen.

Dan ben je één van de duizenden Vlamingen die de afgelopen maanden gretig foto’s heeft gedeeld van zijn sportmomenten op sociale media. De #sportersbelevenmeer-familie groeit en moedigt zo niet-sporters aan om met ons mee te doen.

Foto’s die met de hashtag #sportersbelevenmeer worden gedeeld kan je hier terug vind.

© 2020 Handbalclub Schoten | Privacy Policy